link naar de bestelpagina

voedselcoop.eu home

Keutergroep Westerwolde

De Keutergroep Westerwolde is in het leven geroepen door 't Meezenest in Veelerveen en bestaat uit mensen die meer of minder zelfvoorzienend willen leven. De keutergroep komt elke eerste zondag van de maand op een wisselende locatie bij elkaar om van elkaar te horen en te leren.
Als je een flinke tuin hebt of wat dieren dan hou je vaak wat over wat je niet kwijt kunt in de diepvries, bij familie en vrienden. Groente, fruit, stekjes, plantjes, eieren, vlees, jam, noem maar op.
Die producten kun je verkopen of ruilen via de coöperatie. Via de webwinkel van de keutergroep kun je je waren aanbieden en bestellen. Voordeel: geen supermarkt, geen grote afstanden en gesleep met voedsel, geen plastic. Lekker K(n)euterig. Gezond en onbespoten.

Op zaterdag tussen 15.00 en 16.00 is de overdracht met een gezellig momentje, afwisselend op het Meezenest in Veelerveen, in Onstwedde bij voedselbos ter Wupping, en in Vlagtwedde bij voedselbos Klein Renneborg. De eerste zondag van de maand is de overdracht op de keuterdag, zondagmorgen tussen 10 en 13.

Wil je meedoen neem dan contact op met de beheerders